RC Studio

Video- en audioproducties

Voor zijn tournee door Europa en zijn optreden met Joe Bonamassa kwam het Amerikaanse blusfenomeen Josh Smith met zijn band bij ons is in de City Hall Blues nog even voor een try-out. Uiteraard hebben we de gelegenheid aangegrepen hiervan (met zijn toestemming) opnamen te maken. We zijn er natuurlijk trots op dat een artiest van wereldklasse ons weet te vinden.

Hier zie je een door ons opgenomen nummer van hem.


  


We zijn sinds kort helemaal overgeschakeld op digitaal voor het geluid. Dit gebeurd met eenX 32 en een XR 18 mixer en de Waves software, voor de videobeelden gebruiken we 3 JVC 4K camera,s. Uiteraard blijft voor de liefhebber ook de analoge geluidsapparatuur beschikbaar. Hier onder ziet u de eerste opname van Sweet Mary Jane die met 4K video en digitaal opgenomen en gemixt geluid is gemaakt.


3-9-2018 Opnames gemaakt in onze CHB studio voor de presentatie van KD Bluesband

De samenstelling van deze band rond Kees Dusink is:

Patrick Sideburn Obrist - Bas

Bill Honing - Drum

Marc Bocken - Vocals
Bas Mali - Rhythm guitar
Kees Dusink - Lead & slide guitaar

 


CD Jazz formatie Da Bant

In onze studio heeft Da Bant bestaande uit Lisa Kottier zang, Jaron Hommes leadgitaar en cajon, Wyberen Jouwsma slaggitaar, Remco van Vugt contrabas en basgitaar, hun eerste CD  opgenomen. Hun muziek is hoofdzakelijk gipsyjazz met een aantal bekende en een aantal zelf geschreven nummers. De CD krijgt als titel "Rhythm of life" naar een van de eigen composities van Da Bant. De presentatie van deze CD vindt plaats tijdens een jazz matinee zondag 8 april 15.00 uur in het oude gemeentehuis in Gramsbergen. De entree is gratis.                       Da Bant tijdens opnamen in de studio.